6e Congres Allergologie en Klinische Immunologie - Stichting Napro
15769
ajde_events-template-default,single,single-ajde_events,postid-15769,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Oktober, 2017

10oktGehele dag6e Congres Allergologie en Klinische Immunologie

Meer

Nascholing details

Het immuunsysteem vormt een complex en nauw geregeld stelsel dat ons beschermt tegen een belangrijk deel van de gevaren die ons omringen. Daarbij bestaat het risico dat het immuunsysteem zich ook richt tegen het eigen lichaam. Dit leidt tot autoimmuunziekten en allergie, met soms ook orgaan- of levensbedreigende consequenties.
Vooraanstaande sprekers zullen u tijdens deze 6e editie vertellen wat de gevolgen zijn van de ontregeling van het immuunsysteem voor verschillende orgaansystemen en hoe hiermee om te gaan. Net als vorig jaar is er gekozen voor een concept waarin naast een aantal plenaire sessies, ook onderwerpen worden aangeboden in kleinere parallelsessies die ruimte geven voor interactie tussen sprekers. Door het interactieve karakter van de bijeenkomst is het aantal deelnemers beperkt.

Tijd

Gehele dag (Dinsdag)

Locatie

Theater Figi

Het Rond 2

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

X