Het Allergiespreekuur Utrecht - Stichting Napro
15887
ajde_events-template-default,single,single-ajde_events,postid-15887,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Juni, 2019

20jun00:0000:00Het Allergiespreekuur Utrecht

Meer

Nascholing details

Naar aanleiding van diverse verzoeken hebben wij een nieuwe reeks nascholingen georganiseerd te weten “Het Allergie Spreekuur 2019”.

Zoals u van ons gewend bent worden deze nascholingen op diverse data en locaties in het land gehouden. Voor een overzicht hiervan verwijzen wij u graag naar de bijlage.

 

Allergische aandoeningen kom veel voor en lijken vaak goed te behandelen. Toch is de ziektelast van deze aandoeningen vaak hoog, de ziekte wordt niet onderkend en is regelmatig slechter gecontroleerd dan gedacht. Een goede herkenning en diagnostiek is dan ook belangrijk en tijdens deze nascholingen krijgt u hier praktische handvatten voor. Tijdens deze avonden wordt niet alleen aandacht besteed aan de diagnostiek bij respiratoire allergieën maar ook hoe om te gaan met de patiënt met de (vermeende) medicatie allergie en voedsel allergie. Het Allergie Spreekuur is een multidisciplinaire nascholing met als doel de samenwerking tussen de verschillende specialismen te verbeteren en de behandeling te structureren en te optimaliseren. Dit aan de hand van casuïstiek dat interactief wordt besproken.

 

Het beloven dan ook weer interessante avonden te worden.

 

U kunt zich voor één van deze avonden opgeven via de link in de uitnodiging dan wel via deze link waarmee u op de congreskalender van de website www.twohandsevents.nl  terechtkomt.

 

Tijd

(Donderdag) 00:00 - 00:00

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

X