Symposium 'on a new way to treat house dust mite respiratory allergy'. - Stichting Napro
15775
ajde_events-template-default,single,single-ajde_events,postid-15775,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

September, 2017

27sep00:0021:00Symposium 'on a new way to treat house dust mite respiratory allergy'.

Meer

Nascholing details

DE HUISSTOFMIJT

De huisstofmijt komt in vrijwel alle huizen voor. Huisstofmijten leven van organische overblijfselen, zoals menselijke huidschilfers, en gedijen uitstekend in de stabiele omgeving van woningen. Huisstofmijten zijn wereldwijd verantwoordelijk voor veel allergische reacties en/of astmatische aandoeningen.

NIEUWE BEHANDELING HUISSTOFMIJTALLERGIE
ALK heeft onlangs een nieuwe behandeling tegen huisstofmijtallergie geregistreerd: de eerste sublinguale immunotherapie-tablet ACARIZAX®. ACARIZAX® is geïndiceerd voor volwassenen en adolescenten (12 – 65 jaar) die last hebben van allergische rhinitis door huisstofmijtallergie. Tijdens het wetenschappelijk symposium op 27 september as. te Hilversum zult u door vooraanstaande sprekers op gebied van allergie uit binnen- en buitenland uitgebreid geïnformeerd worden. De volgende onderwerpen komen o.a. aan bod tijdens dit symposium:

  • Ziektebeeld/diagnose huisstofmijtallergie

    Hoe effectief zijn de huidige behandelingen

  • Nieuwe internationale richtlijnen die in 2017 zijn verschenen
  • Allergisch astma
  • Patiënt profielen bij behandeling huisstofmijtallergie

https://www.alkpro.nl/files/3529-uitnkrt-symposium-house-dust-mite-5.pdf

Meld u hier aan voor symposium!

Schrijf u nu in voor deelname aan dit symposium. Het aantal deelnemers die zich hiervoor aan kunnen melden is beperkt (vol = vol). Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Het symposium vindt plaats bij ‘Beeld en Geluid’ aan Media Parkboulevard 1 te Hilversum.

LET OP: Dit symposium is alleen toegankelijk voor mensen met een voorschrijfbevoegdheid zoals verpleegkundig specialisten en PA-ers

Aanmelden via: https://www.alkpro.nl/aanmelden-symposium

 

Tijd

(Woensdag) 00:00 - 21:00

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

X