Sponsoren - Stichting Napro
15388
page-template-default,page,page-id-15388,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Sponsoren

Deze website wordt (mede) gefinancierd door sponsoring. Dit heeft geen enkele invloed op de inhoudelijke informatie gegeven op deze website, de inhoud is én blijft vrij van elke commerciële beïnvloeding.

 

alk_logo_blue_jpeg

ALK is een op research gebaseerd farmaceutisch bedrijf, dat wereldwijd actief is, vooral op het vlak van diagnose en behandeling van allergie. ALK is marktleider op het gebied van specifieke immunotherapie bij (inhalatie)allergie. We streven ernaar de gezondheid en kwaliteit van leven van allergiepatiënten te verbeteren door de best mogelijke producten en diensten aan te bieden. De behandeling van een allergie vereist vaak een specifieke diagnose alvorens deze behandeld kan worden. Daarnaast is een succesvolle behandeling uiteraard afhankelijk van een goede diagnose. Aangezien ALK veel kennis en ervaring heeft met betrekking tot allergie, willen we onze kennis delen met de NAPRO om zodoende betere zorg te kunnen bieden aan allergiepatiënten.

 

 

 

 

Dat voeding een belangrijke rol speelt in de gezondheid is algemeen bekend. Bij ziekte lukt het echter niet altijd om dagelijks voldoende of de juiste voedingsstoffen in te nemen. Voedingstherapie als onderdeelbehandeling, geadviseerd door uw zorgverlener, kan dan uitkomst bieden.

Vanuit haar overtuiging van de belangrijke rol van voeding wil Nutricia u en uw verzorgers ondersteunen bij dit advies. Met kennis, een breed assortiment medische voedingen afgestemd op uw specifieke situatie, én service op maat wil Nutricia bijdragen aan uw totale behandeling en kwaliteit van leven om zo een wezenlijk verschil te maken in deze voor u kwetsbare periode.

 

 

 

Als ImmunoDiagnostics experts binnen Thermo Fisher Scientific ontwikkelen, produceren en verkopen wij complete bloedonderzoek systemen ter ondersteuning van de klinische diagnose en monitoring van allergie, astma en auto-immuun ziekten. Voor het ondersteunen van de klinische diagnose zijn onderwijs en ondersteuning aan allergieprofessionals, zoals de NAPRO, tevens speerpunten binnen ons bedrijf.

X