Voor wie zijn wij er - Stichting Napro
15382
page-template-default,page,page-id-15382,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Voor wie zijn wij er

Wij zijn er voor alle zorgprofessionals die bij hun werkzaamheden te maken krijgen met allergische aandoeningen. Onze leden zijn voornamelijk werkzaam binnen de volgende beroepsgroepen: verpleegkundigen, doktersassistenten, Verpleegkundig Specialisten,  Physician  Assistents en longfunctie-assistenten. De diëtisten en longverpleegkundigen hebben een eigen allergie netwerk maar zijn natuurlijk wel van harte welkom.

Wij verzorgen scholingsdagen waarin wij een zo afwisselend en breed mogelijk programma aanbieden in de vorm van lezingen en interactieve workshops.

In de ochtend zijn de plenaire sessies gevuld met lezingen en de middag wordt gebruikt voor interactieve workshops. Voor zowel de plenaire sessies als de interactieve workshops worden sprekers gevraagd uit het werkveld die hun ervaringen en kennis willen overbrengen. Voor de Verpleegkundig Specialisten  wordt er in de middag ook een intercollegiale toetsing georganiseerd die zij nodig hebben voor hun portfolio.

Tot slot zijn deze bijeenkomsten natuurlijk een mooie mogelijkheid om met andere collega’s uit verschillende centra te netwerken, bij te praten en casussen te bespreken.

X